www.rendszermarketing.hu | office@marketinginnovator.hu

Szász Mátyás | Minden jog fenntartva!

Design & content by Szász Mátyás © 2011-2015.

Jogi nyilatkozat

Maradjunk kapcsolatban

Kattintson ide, ha nem látta még ezeket:

Facebook oldalunk >>

Youtube csatornánk >>

http://sikerszimbolum.hu >>

http://siteinnovator.hu >>

http://onlinemilliomos.hu >>

Hogyan készült ez a honlap?

Az oldal dizájnja, technikai- és marketinges megoldásai mind a világ első Marketinges Honlapfejlesztő Készletével, a Siteinnovatorral lettek megalkotva.

Ha Ön is szeretne profi, kimondottan marketinges szemléletű honlapot, kattintson most ide: http://siteinnovator.hu >>

Van kedve segíteni?

Ha talált érdekes infókat ezen az oldalon - ami hasznos lehet másoknak is -, segítsen felemelni a magyar cégeket, és ossza meg az oldalt az alábbi lehetőségek segítségével:

Állandó fejlesztési üzemmód

A cég puszta működtetése helyett át kell kapcsolnia állandó fejlesztési üzemmódba,  ugyanis új konkurensek jelennek meg, új technológiák, új igények és mindeközben az egész országgal, de nem ritkán az egész világgal kell versenyeznie. A válságban a legerősebb cégek maradtak életben - mostantól velük van egy ringben!

1

2

Átfogó, rendszerbe foglalt tudás

A legtöbb cégvezető csupán információ-töredékekkel rendelkezik a cégépítéshez szükséges irdatlan mennyiségű tudás óceánjából.

Nem elég a mikroszintű, rendszerezetlen tudás - a helyzet az, hogy 12 nagy téma sok száz (!) alterületéhez EGYSZERRE kellene profi módon értenie (ezeket tartalmazza a Siker DNS) ahhoz, hogy a víz felett maradhasson.

3

Hatékony megvalósítás

Ez a legkonkrétabb probléma: Szinte mindenki elakad a megvalósításnál.

Ön szerint rendjén való, hogy amikor elindul egy egyszerű, de annál fontosabb ötlet megvalósítása felé, az eredetileg néhány napra tervezett kivitelezés, egy féléves vesszőfutássá alakul?

Amikor egyik eszközről derül ki a másik után, hogy NEM FELEL MEG a célnak, amikor egyik szakemberről a másik után, hogy NEM ALKALMAS a feladatra, amikor az egyetlen aki pedig alkalmasnak bizonyult, félúton ABBAHAGYJA, amikor azok, akikkel dolgozni kényszerül, NEM ÉRTIK, amit mond...

Tudjon meg még többet a témáról!

Töltse le a Kiáltványunkat:

Vajon az Ön cége is még mindig magán hordozza a régi vállalkozói modell tipikus problémáit?

Minden időt felemésztő napi feladatok

Évek óta megvalósítat-lan ötletek

Megfelelő szakemberek hiánya

Bizonytalanság, hogy mit is kellene tenni

Krónikus tőkehiány

A fő probléma az, hogy a cégeink működésre lettek létrehozva, épp ezért fel is emészti minden erőforrásunkat a cég puszta működtetése

Gratulálunk, ha Önnek sikerült túlélnie az elmúlt 6 év súlyos recesszióját - jön az emelkedés!

Viszont csak egyetlen esélyünk lesz:

Az EU 2020-ig mintegy 10.500 milliárd (!) forint támogatást nyújt Magyarországnak - ami 30%-kal még tovább növelhető hatékony felhasználás esetén.

Ez annyi pénz, mintha minden egyes magyar állampolgár - az újszülöttől kezdve az aggastyánig - kapna 1 millió forintot… Ez a pénz - így, vagy úgy - be fog kerülni a magyar gazdaságba.

A 2020-ig tartó időszak után viszont az EU nem ad több pénzt! Vagy most állunk talpra, vagy most építjük újjá az gazdaságot, vagy nagyon nehéz dolgunk lesz!

Azt kell mondanom: a legjobb időben vagyunk, történelmi lehetőség kapujában!

Az igazság az, hogy már most is el vagyunk késve!

Ugyanis a megfelelő alkalom mindig csak a felkészülteknek kedvez!

A gyenge, minden rendszert nélkülző, még mindig a régi vállalkozói modell alapján tevékenykedő cégeket pont a felemelkedés hulláma fogja elsodorni!

A mostani válság 2008. szeptember 15-i kirobbanása óta Magyarországon százezernél is több cég ment tönkre

Miért??? -> A válasz: Nem voltak elég HATÉKONYAK!

A nehéz gazdasági körülmények, azaz a pénzügyi válság nem a nagymúltú. nem a tőkeerős, hanem a hatékony cégeket hagyja életben - amelyek egyeségnyi erőforással több értéket képesek előállítani.

A pazarló, nem hatékony, improduktív cégek elhullottak az 1929-33-as “Nagy Gazdasági Világválság”-ban is, és elhullottak most is.

Ahhoz, hogy fel tudjunk kapaszkodni a sebesen közelgő hullámra, szükségünk van az Új Vállalkozói Modellre

Íme a 7 legfőbb oka annak, ha az Ön cége sem elég produktív. Önnél melyik a 3 fő probléma?

Minden időnket leköti a cég puszta működtetéseMinél kisebb a cég, annál több mindenhez kell értenie a vezetőnekIrányhiány: nem tudjuk, hogy egy adott probléma, vagy cél esetén merre induljunkNemtörődöm munkatársakKéptelenség jó kivitelezőket találni (például marketinges feladatokra)Krónikus erőforráshiány: se idő, se pénz kitörni a spirálbólCsodamódszer-keresés átfogó tudás helyett, a könyebbik út keresése234567

Mindeközben a piac változása egyre gyorsul, a módszereink elavulnak, az elérhető információ mennyisége hatványozottan nő, a feladatok mennyisége, szerteágazó volta, és az általuk megkövetelt tudásigény ijesztő!

2014. után nem fogunk tudni érdemi eredményt felmutatni a már eddig sem működő módszereinkkel.

A helyzet az, hogy Önnek is egy merőben új Vállalkozói Modellre van szüksége!