www.rendszermarketing.hu | office@marketinginnovator.hu

Szász Mátyás | Minden jog fenntartva!

Design & content by Szász Mátyás © 2011-2015.

Jogi nyilatkozat

Maradjunk kapcsolatban

Kattintson ide, ha nem látta még ezeket:

Facebook oldalunk >>

Youtube csatornánk >>

http://sikerszimbolum.hu >>

http://siteinnovator.hu >>

http://onlinemilliomos.hu >>

Hogyan készült ez a honlap?

Az oldal dizájnja, technikai- és marketinges megoldásai mind a világ első Marketinges Honlapfejlesztő Készletével, a Siteinnovatorral lettek megalkotva.

Ha Ön is szeretne profi, kimondottan marketinges szemléletű honlapot, kattintson most ide: http://siteinnovator.hu >>

Van kedve segíteni?

Ha talált érdekes infókat ezen az oldalon - ami hasznos lehet másoknak is -, segítsen felemelni a magyar cégeket, és ossza meg az oldalt az alábbi lehetőségek segítségével:

Rendszermarketing Elit Kiképzőtábor Egy hosszúhétvége egy wellness hotelben, 6 cégvezető, 4 tanácsadó, és egy új élet vár Önre... A teljes Rendszermarketing DNS-t csúcsra hangoljuk 3 nap alatt az Ön cégében!

A Magyarországon elérhető leginnovatívabb és legintenzívebb KKV-fejlesztési program 4 top-tanácsadóval

Két lehetőség van: Ön vagy már kihozta jelenlegi cégéből a maximumot, vagy még nem érte el annak a határait, amit a jelen üzleti modell tartogat Önnek

Ha megengedné, hogy vessünk egy pillantást a cégére, könnyen kideríthetnénk, hogy melyik verzió érvényes Önre - és ha az utóbbi, akkor pillanatnyilag nem ismerünk jobb megoldást arra, hogy végre megkeresse azt a pénzt, ami amúgy a vállalkozási ötletében benne lenne, mint az, hogy költözzünk össze 3 napra, és álmodjuk újra a cégét! Mit szól?

Ha egyet tud azzal érteni, hogy 4 profi tanácsadó segítéségét igénybe véve többet tudna kihozni a cégéből, mint egyedül, akkor éljen azzal a nem mindenkinek megadódó alkalommal, hogy egy hosszú hétvégére luxus körülmények között összeköltözhet Szász Mátyással, Tomán Józseffel, Csepregi Balázzsal, és a magyar tanácsadói szakma talán legprofibb képviselőjével, Schlingloff Sándorral!

Úgyhogy ahhoz, hogy kiderülhessen, Önnek való-e a csúcstermékünk, a Rendszermarketing Elit Kiképzőtábor, a leghatékonyabb eszköz egy online, ingyenes audit űrlap kitöltése, amely által meg tudjuk vizsgálni az Ön a cégét, és segít eldönteni azt, hogy milyen szinten tudnánk beavatkozni az Ön jelenlegi cégébe.

Ha ezt követően Ön is, és mi is úgy döntünk, hogy itt az ideje egy Kiképzőtábornak az Ön esetében, akkor megbeszéljük a helyszínt, dátumot, és díjazást.

Fontos kiemelni, hogy az audit űrlap kitöltése egyik fél részéről sem jár semmilyen kötelezettséggel!

Úgyhogy nincs más hátra, az alábbi űrlap kitöltésével indítsa el a folyamatot. A rendszerünk rögzíteni fogja a kérelmet, és jelen űrlap kitöltése után egy órán belül elküldjük Önnek az Online Cégaudit Űrlapot.