www.rendszermarketing.hu | office@marketinginnovator.hu

Szász Mátyás | Minden jog fenntartva!

Design & content by Szász Mátyás © 2011-2015.

Jogi nyilatkozat

Maradjunk kapcsolatban

Kattintson ide, ha nem látta még ezeket:

Facebook oldalunk >>

Youtube csatornánk >>

http://sikerszimbolum.hu >>

http://siteinnovator.hu >>

http://onlinemilliomos.hu >>

Hogyan készült ez a honlap?

Az oldal dizájnja, technikai- és marketinges megoldásai mind a világ első Marketinges Honlapfejlesztő Készletével, a Siteinnovatorral lettek megalkotva.

Ha Ön is szeretne profi, kimondottan marketinges szemléletű honlapot, kattintson most ide: http://siteinnovator.hu >>

Van kedve segíteni?

Ha talált érdekes infókat ezen az oldalon - ami hasznos lehet másoknak is -, segítsen felemelni a magyar cégeket, és ossza meg az oldalt az alábbi lehetőségek segítségével:

7 + 1 elgondolkodtató ok, amiért érdemes nálunk dolgoznia:

  1. Mi senkit nem szorítunk keretek közé, hanem igyekszünk mindenkinek megkeresni a számára ideális pozíciót a cégünkön belül - hiszen csak akkor tudja kihozni magából a maximumot, ha az Önnek legmegfelelőbb tevékenységet végzi.
  2. Támogatjuk, hogy Ön idővel saját vállalkozásba fogjon, segítünk majd a cégét sikerre vinni, átadjuk a hozzá szükséges tudást - esetleg még be is fektetünk cégébe. Ettől még maradhat a csapatunk tagja - többen dolgoznak nekünk úgy, hogy közben saját vállalkozásuk is van.
  3. Ez a munka lesz az egyik legjobb hely és lehetőség arra, hogy fejlessze a személyiségét. Mi elkötelezettek vagyunk az önfejlesztés irányába, hiszünk benne, hogy a sikerhez és boldogsághoz vezető legbiztosabb stratégia ez: “Tanulja sikeresre magát!”
  4. Profi képzést fog kapni - olyanokat, melyekre általában csak a legjobb ügyfeleinket engedjük be! Éves szinten milliós nagyságrendben fogunk Önbe invesztálni, mert tudjuk, hogy nem az a jó kérdés, hogy “Mi van akkor, ha kiképezzük a munkatársainkat, és ők elmennek egy másik céghez..?” A jó kérdés ez: “Mi van, ha nem képezzük őket, és maradnak?!”
  5. Az iparágban a legjobb minőséget képviselheti, nem kell szégyenkeznie. Más marketing oktatók ott fejezik be, ahol mi elkezdjük az oktatást! Mi csodamegoldások, ígérgetések helyett a valóban működő technikákat oktatjuk. Ha a minőségben a top 1 céghez akar e területen tartozni, csatlakozzon a csapatunkhoz!
  6. Látni fogja belülről is a módszereink működését, megtanul profi rendszerben dolgozni. Ha valaha tervez majd saját vállalkozásba fogni, a nálunk eltöltött évek fel-be-csül-he-tet-len értéket fognak képviselni az Ön életében!
  7. Mivel magasra tesszük a lécet kiválogatáskor, így Ön csak a legjobbakkal lesz körülvéve - pozitív, motiváló, konstruktív légkör egész nap. Minden nap!

És a +1 érv: Nálunk nagyon kemények az elvárások, de nagyon sokat is adunk. Annak érdemes közénk tartoznia, aki hajlandó profin dolgozni profi eredményekért!

Jelenleg az alábbi pozíciókra keresünk elkötelezett csapattagokat:

Sales representative

Értékesítő - bár mi sokkal szívesebben gondolunk erre a pozícióra úgy, mint junior marketing consultant, azaz marketing tanácsadó. (Professzionális háttértudás nélkül ugyanis lehetetlen érdemben segíteni a cégvezetőket.)

A pozíció felelőse:

Nem munka...Önmegvalósítás, szakmai csúcsfejlődés, kiteljesedés, álmok valóra váltásaÚjradefiniáltuk a munka fogalmát

Keress olyan munkát, amit...

...szívből szeretsz csinálni, és soha többé az életben nem kell dolgoznod...

Mi nem hiszünk abban, hogy érdemes az életet elpazarolni olyan tevékenységgel, amit az ember nem szívből végez.

Úgyhogy annak ellenére, hogy napi szinten sokat teszünk a magyar vállalkozói réteg felemelése érdekében, mégsem érezzük úgy, hogy bármely napon dolgoznánk.

Olyan embereket keresünk a csapatunkba, akiknek szívügye a saját tevékenysége, és magáénak tudja azt a célt, hogy ha oktatói-tanácsadói munkánk során megerősítjük a cégeket, azzal megerősítjük az egész magyar gazdaságot is!

Kik vagyunk, és mit csinálunk?

Mi azzal foglalkozunk, hogy kiderítjük, mitől működik jól egy cég (KKV), hogyan tud eredményeket rutinszerűen előállítani, és hogy hogyan lehet 100% biztonsággal sikerre vinni egy vállalkozást.

Három területen végzett kutatásaink eredményét (marketing, cégvezetés, sikerlélektan) oktatjuk a cégvezetőknek, vállalkozóknak szemináriumok és infótermékek segítségével. Ezen kívül coachingolással, tanácsadással és kivitelezéssel is támogatjuk őket a sikereikben!

Ügyfeleink rendre jobban teljesítenek, mint a többi piaci szereplő, cégvezető-tanulóink a legképesebb rétegből kerülnek ki - azok jönnek hozzánk, akik akarnak tenni valamit a cégükért, hajlandóak ezért keményen tanulni és dolgozni! Ők a magyar gazdaság motorja!

Az Ön feladatai:

Elvárásaink Ön felé:

Előny (ha Ön rendelkezik ezekkel):

Juttatások:

További különleges előnyök, melyeket csak a Marketinginnovátornál fog megkapni:

Karrierlehetőség

Idővel az alábbi irányokba léphet tovább ebből a pozícióból::

Munkavégzés helye

Budapest és szűk vonzáskörzete

Csak akkor jelentkezzen erre a pozícióra, ha úgy gondolja, hogy be tudja kebelezni a piacot, ha Ön a legjobbak egyike!

Pályázza meg ezt a pozíciót az alábbi űrlap kitöltésével:

Meinhardt Attila
Sales Director

Attila 20 éve foglalkozik értékesítéssel. Ez idő alatt több sikeres országos értékesítési hálózatot és saját vállalkozást felépített.

Erőssége, hogy a klasszikus direkt értékesítést képes ötvözni a legmodernebb marketing technológiákkal. Elkötelezett a fiatal tehetségek felkarolásában, és startup cégek növekedési pályára állításában.

Attila hosszú időn keresztül szintén a Marketinginnovátor ügyfele volt, részt vett a legprofesszionálisabb képzéseinken. Így ismertük meg őt, és rendkívül megtisztelő számunkra, hogy egy ilyen szakember is letette a voksát a cégünk mellett.

Ha jelentkezik erre a pozícióra, ő lesz a vezetője és mentora, segíteni fog abban, hogy a maximumot kihozza Önből. Neki fog majd beszámolni, tőle kérhet segítséget.