www.rendszermarketing.hu | office@marketinginnovator.hu

Szász Mátyás | Minden jog fenntartva!

Design & content by Szász Mátyás © 2011-2015.

Jogi nyilatkozat

Maradjunk kapcsolatban

Kattintson ide, ha nem látta még ezeket:

Facebook oldalunk >>

Youtube csatornánk >>

http://sikerszimbolum.hu >>

http://siteinnovator.hu >>

http://onlinemilliomos.hu >>

Hogyan készült ez a honlap?

Az oldal dizájnja, technikai- és marketinges megoldásai mind a világ első Marketinges Honlapfejlesztő Készletével, a Siteinnovatorral lettek megalkotva.

Ha Ön is szeretne profi, kimondottan marketinges szemléletű honlapot, kattintson most ide: http://siteinnovator.hu >>

Van kedve segíteni?

Ha talált érdekes infókat ezen az oldalon - ami hasznos lehet másoknak is -, segítsen felemelni a magyar cégeket, és ossza meg az oldalt az alábbi gomb segítségével:

PowerMind - Mesterelme összejövetelek Lenyűgőző mennyiségű tapasztalat, tudás és kapcsolatrendszer egyazon asztalnál Önnek is van itt egy hely fenntartva...

Tegye fel magának a kérdést, és legyen őszinte:

Kik támogatják Önt a cégépítésben - igazán..?

Talán nem gondolt még rá, de az Ön környezetében veszélyes ellenérdekek húzódhatnak meg:

Sokéve foglalkozunk vállalkozók oktatásával, és most létrehoztunk egy támogató környezetet a számukra! Az Ön számára

“Többet érhet el egyetlen év alatt a Mesterelme csoportja segítségével, mint egyedül küszködve egész életében” (Napoleon Hill)

Mire tudja felhasználni a vállalkozói kerekasztal rendezvényünket?

Nekünk már régóta nagyon jól működik az összefogás!

Sok-sok éve oktatjuk a KKV szektor képviselőit, cégvezetőket arra, hogyan tudnak sikerre vinni egy céget - és ez idő alatt rájöttünk, hogy a puszta képzés sokszor kevés

Önnek nem még-több-tudásra van szüksége, hanem eredményekre! Igaz vagy igaz?

A helyzet az, hogy a legtöbb cégvezető a megvalósításnál akad el. (Mondja, ha Önnél nem így van...)

Úgyhogy mi egy ideje a fejünkbe vettük, hogy minden tréningünket, minden szolgáltatásunkat a megvalósulás központi gondolata köré szervezzük, és amit csak lehet, megteszünk annak érdekében, hogy Önnek gyors és stabil eredményei keletkezzenek a cégében!

Ezeken a heti alkalmakon folyamatos segítséget és útmutatást fog kapni, ott állunk Ön mögött, folyamatosan segítünk adaptálni az ötleteket!

Meglepetés #1.

Kijelöltünk Önnek egy személyes Rendszermarketing Tanácsadót ezekre az alkalmakra, akitől

Meglepetés #2.

Vajon 50, azonnal alkalmazható, profitnövelő ötlet jó hatással lenne a cégére?

A PowerMind alkalmak elején egy kvalifikált Rendszermarketing Tréner 2 x 15 percben két, azonnal használható profitnövelő ötletet is elmagyaráz a teljes közönségnek - ezt utána az asztaloknál megbeszélik a csapatok, hogy kinek a cégére hogyan lehetne pontosan adaptálni. Majd mindenkinek lesz két hete, hogy beépítse az adott ötleteket a cégébe.

Mivel ugye kéthetente találkozunk, ez 50 profitnövelő technika / év! (Miközben az Ön konkurense valószínűleg semmit nem változtat a cégén ez idő alatt érdemben...) Ha bérletet vált, a teljes képzési archívumot visszamenőleg is el tudja majd érni.

A következő alkalmon már azt lehet a csapattal megosztani, hogy kinek hogy vált be az adott technika, milyen eredményeket produkált az ötlet, ki milyen kreatív módon alkalmazta azt. Ez brutális!

Lesz kiknek beszámolni, az Ön csapattársai - jó értelemben véve - el fogják Önt számoltatni, hogy halad az ötletek beépítésével. Ez fantasztikus motiváció!

Ha Ön sem akar tovább teljesen magára hagyatva vállalkozni, csatlakozzon ehhez az elit vállalkozói körhöz - nagy szeretettel várjuk Önt!

Meglepetés #3.

Egy 80.000 Ft értékű ajándék jár Önnek, ha először jár PowerMind-on - mégpedig ez:

Szász Mátyás kidolgozott egy rövid, mégis átfogó cégdiagnosztikai eljárást, mely pár óra alatt segít Önnek rávilágítani a cégében a rejtett potenciálokra, a gyenge pontokra, és arra az egyetlen fókuszpontra, mely fejlesztésével a legtöbb és leggyorsabb eredményt tudná eléri

Ez a Fókuszpontos Cégdiagnosztika, mely 80.000 Ft+áfá-ba kerül, de ha először jár nálunk, akkor az Önhöz kijelölt Rendszermarketing Tanácsadótól ezt a 3 órás konzultációt ajándékba fogja kapni, mert mi hisszük, hogy megéri Önbe, megéri a haladó vállalkozókba fektetni, ugyanis a KKV szektor a magyar gazdaság motorja!

Nem járt még nálunk? Akkor jelentkezzen most az első alkalomra, és megkapja a 80.000 Ft értékű ajándékot is - kattintson az alábbi gombra:

Meglepetés #4.

Az igazi erő ráadásul a Mesterelme Csoportok Szövetségében van!

Az eddigiekben arról beszéltünk, milyen kézzelfogható előnyöket tud realizálni pusztán attól, ha leül egy asztalhoz 5-7 dörzsölt vállalkozóval.

De biztos sejti, hogy mi nem csak egyetlen ilyen kerekasztal megszervezésén dolgoztunk ennyit.

A helyzet az, hogy csatlakozva a PowerMind rendezvényhez, Ön megismerhet nem 5-7, hanem 50-70, idővel akár 500-700 cégvezetőt,

Vegye magát körbe motivált, sikeres, dörzsölt vállalkozókkal - mert mindenki annak az 5-10 embernek az átlaga, akikkel körülveszi magát...

Csatlakozzon most a magyar vállalkozók krémjéhez!Nos, a helyzet az, hogy vállalkozóként egyedül vagyunk

Egyedül harcolunk.

És sokszor mindenki szembe jön. Mindenki...

Egy ilyen világban nem lenne jó olyan emberek közé járni, akik őszintén drukkolnak az Ön sikeréért?

Önt nem töltené fel energiával egy ilyen támogató környezet? Nem lenne könnyebb így megvívni a mindennapos harcokat?

Ez a Mastermind (Mesterelme) csoport: megsokszorozza az Ön lehetőségeit!

Kéthetente egyazon asztalnál ülhet 5-7, Önhöz hasonló vállalkozóval, használhatja az ötleteiket, tudásukat, kapcsolatrendszerüket!

Ennél az asztalnál mindenki ad és mindenki kap.

Meg tudja beszélni a vállalkozói kerekasztalnál a következő kampányának terveit, egy innovatív gondolatát, azonnali visszajelzést tud kapni egy új termékfejlesztési ötletére, dörzsölt cégvezetőkkel tudja átnézetni a honlapjait, megbeszélni, hogy ki hogy oldja meg a pénzügyeket, hogy igazodik ki a jog útvesztőjében - vagy ami csak eszébe jut, ami csak épp foglalkoztatja Önt.

Beszélje meg a Mesterelme csoportjával a céljait - támogatni fogják Önt, és nem hurrogják le, mint mindenki más! Kreatív ötletekkel segítik majd Önt, hogy többet érjen el, mint bárki a környezetében!

Ossza meg félelmeit a Mesterelme csoportjával! Kérdezze meg, ők mit hogyan oldottak meg a múltban? (Hogy rúgtak ki egy nehéz alkalmazottat, hogy vészeltek át egy NAV ellenőrzést, hogy küzdöttek meg az árversenyt kiprovokáló konkurenciával...)

Érjen el hasznos üzleti kapcsolatokat a Mesterelme csoportjának ismeretségi körében!

Bárhová fog tudni kontaktot találni!

Merítsen inspirációt a csoporttársai sikereiből, mindennapos eredményeiből.

Tudja meg, milyen gyakorlati problémát hogy oldottak meg, milyen szoftvert használtak, kit hívtak fel, hol néztek utána...

Ötleteljen a Mesterelme csoportjával az épp futó projektjein - építse be az egy asztalnál ülő, százévnyi üzleti tapasztalatot a cégébe!

Fektessen be a Mesterelme csoportja tagjainak üzleti ötletébe - vagy épp szerezzen tőkét következő vállalkozásához!

Használja Mesterelme csoportját fókuszcsoportként - mielőtt a piacra dobna egy terméket vagy akár csak egy Facebook hirdetést, konzultálja meg dörzsölt vállalkozókkal az ötletét!

Merítsen más iparágak tapasztalataiból. Egy magyar vállalkozó legalább 4-5 céget “elfogyaszt”, mire átütő sikert ér el. Ön, egy 5-7 fős asztaltársasággal beszélgetve sok tucat iparág működő-nem működő gyakorlatával lesz tisztában!

Csináljon ötletgyűjteményt a heti összejövetelek alkalmával. 4-5 használható ötlet egy ilyen kerekasztal beszélgetésen, az évi 200-250 profitnövelő ötlet, amit beépíthet a cégébe!

1 2 3 4 5 6 7 8 9 kéthetente összejönnek a szokásos csoportok (6-8 fős asztaltársaságok), és a vállalkozók kvázi a barátaikkal együtt ötletelnek, és támogatják egymást, segítik az eredmények létrejöttét egymás cégében

Hogyan kell elképzelni egy ilyen összejövetelt?

Egy nagyobb teremben összejön 40-50 vállalkozó, és 6-8 fős csoportokat alkotva leülnek egy-egy asztalhoz brainstormingolni, ötletelni, beszélgetni, örülni egymás sikerének.

Mennyi ideig tart és milyen időközönként van ilyen alkalom?

Az egész rendezvény nem vesz igénybe többet két-két és fél óránál, és kéthetente tartjuk (az azonos csoportoknak). Tehát havi szinten alig kell többet rászánnia, mint kétszer 2-3 óra - viszont ez a ráfordítás egy új üzleti valóságot fog teremteni az Ön számára!

Kik lesznek ott?

Önhöz hasonló, környékbeli vállalkozók, cégtulajdonosok - és rajtuk kívül minden asztalnál egy Rendszermarketing Tanácsadó, aki segít a brainstormingoknál, valamint a a teremben lesz még az egész rendezvény levezetője, egy kvalifikált Rendszermarketing Tréner, aki mindig oktatást is ad a jelenlévőknek.

Ott lesz a konkurensem is?

Gondoskodunk róla, hogy ne kerüljön egy csoportba a konkurenseivel, hiszen akkor nem tudna szabadon ötletelni, kihívásait és ötleteit a csoportjával megbeszélni.

Hol vannak a rendezvények, sokat kell utaznom?

A PowerMind rendezvényeket Budapest több pontján tartjuk, egészen biztosan nem kell 15 percnél többet autóznia, hogy elérje az Önhöz legközelebb eső csoportot. (A jelenleg elérhető helyszíneket és időpontokat lejjebb találja majd.)

Elköteleződés nélkül meg lehet nézni egy ilyen alkalmat?

Erre természetesen van lehetőség - az első alkalmon fogja látni, hogy az Ön számára jelent-e egy ilyen rendezvény értéket.

De akkor sem kell magát elköteleznie, ha rendszeresen jár az egyik csoportba - bármikor dönthet úgy, hogy kilép a csoportból.

Mennyibe kerül egy alkalom?

Hiszünk benne, hogy minden vállalkozónak szüksége lenne egy Mesterelme csoportra, ezért minden árrést levágtunk erről a rendezvényről, és csupán bruttó 4.900 Ft-nyi terembér-hozzájárulást kérünk azért a lehetőségért, ahol egy asztalnál ülhet százévnyi vállalkozói tapasztalattal.

Hol és mikor lesz a hozzám legközelebb eső PowerMind rendezvény?

Ha nem talál a listában Önhöz elérhető közelségben lévő helyet, érdemes várnia - az alkalmakat, helyszíneket folyamatosan bővítjük.

Foglalja le a helyét a következő PowerMind rendezvényre! (klikk) egyrészt bármikor, később is kérhet tanácsot, segítséget, másrészt ott lesz Önnel egy asztalnál, és segít a brainstormingokban, problémamegoldásban :-)

A jó hír az, hogy ezért plusz pénzt nem kérünk, ez benne van a 4.900 Ft-os belépőben...

Sőt, a helyzet az, hogy a PowerMind rendezvényeken kívül is elérheti majd a személyes Rendszermarketing Tanácsadóját, aki - bizonyos keretek között - díjmentesen áll majd a rendelkezésére, és segít Önnek a kapott ötleteket beépíteni a mindennapos cégműködésébe.

Ettől többet már tényleg nem tudunk tenni a megvalósulás érdekében...

Ha szeretne egy ilyen professzionális támogatás mentén céget építeni, csatlakozzon az Önre váró Mesterelme csoportjához az alábbi gombra kattintva:

Ez klassz, jövök én is! Helyfoglaláshoz kattintson ide >> Jelentkezem az első PowerMind alkalmamra! Rendben, szeretnék csatlakozni a MEGVALÓSÍTÓ vállalkozókhoz

Ön szerint melyik a bölcsebb: Csak a saját tudásunkra alapozva vezetni a cégünket, vagy felhasználni mások sok évtizedes tapasztalatait is a döntéseinknél?

Tud egyetlen okot is, amiért nem érné meg legalább egyszer megnézni egy ilyen alkalmat?

Mivel minden kerekasztal beszélgetést egy tanácsadónk vezet, ezért a férőhelyek száma véges, biztosítsa be hosszú távra a helyét most!

Nézzen be hozzánk valamelyik alkalommal, nagyon szívesen látjuk - egy új világ, milliónyi új lehetőség fog kinyílni Ön előtt. Ez a hely a gigantikus inspiráció birodalma - foglalja le a helyét az alábbi űrlap kitöltésével:

* Csak a bérlettel rendelkező tagok vehetik igénybe a csillaggal megjelölt szolgáltatásokat.

Nyitólap Mesterelme Az Új Vállalkozói Modell A DNS Erőforráskör Online Milliomos Karrier Kapcsolat