www.rendszermarketing.hu | office@marketinginnovator.hu

Szász Mátyás | Minden jog fenntartva!

Design & content by Szász Mátyás © 2011-2015.

Jogi nyilatkozat

Maradjunk kapcsolatban

Kattintson ide, ha nem látta még ezeket:

Facebook oldalunk >>

Youtube csatornánk >>

http://sikerszimbolum.hu >>

http://siteinnovator.hu >>

http://onlinemilliomos.hu >>

Hogyan készült ez a honlap?

Az oldal dizájnja, technikai- és marketinges megoldásai mind a világ első Marketinges Honlapfejlesztő Készletével, a Siteinnovatorral lettek megalkotva.

Ha Ön is szeretne profi, kimondottan marketinges szemléletű honlapot, kattintson most ide: http://siteinnovator.hu >>

Van kedve segíteni?

Ha talált érdekes infókat ezen az oldalon - ami hasznos lehet másoknak is -, segítsen felemelni a magyar cégeket, és ossza meg az oldalt az alábbi lehetőségek segítségével:

30 Napos Cégautomatizálási Sprint 3 konzultációs nap, és 2x2 hét megvalósítás, ahol közösen összerakjuk az Ön cége vevőszerző- vagy működési rendszereit Ez lesz élete leghatékonyabb hónapja!

Teljesen más lenne a cége, ha csak a negyedét megvalósítaná annak, amit általában tervez! Egyetért?

Ne okolja magát - mindenki, úgy értem, mindenki elakad a megvalósításnál!

Ezért hoztuk létre a 30 Napos Sprint programot, ahol Ön 4 tanácsadóval, (Szász Mátyás Marketinginnovátor, Schlingloff Sándor, Tomán József, Csepregi Balázs) és 5-6 cégvezető társával ülhet le egy asztalhoz:

együtt ötletelünk az Ön cégén, beleadjuk minden kreativitásunk és minden tudásunk abba, hogy automata rendszerek épüljenek fel ezen 30 napos időszak alatt.

Vagy vevőszerző rendszerek, vagy működési rendszerek

Kétféle Sprint létezik ugyanis - hiszen valamelyik cégnél az értékesítések relatív alacsony volumene, valahol pedig a működés nem megfelelő hatásfoka a leginkább limitáló tényező.

Önnél melyik területen rejlik a nagyobb és gyorsabban megvalósítható növekedési lehetőség? Vevőszerzés, vagy működés?

A 4 top-tanácsadó igénybevételével kvázi egycsapásra meg tudná oldani ezt az elakadást a cégében! Sőt:

Ha akarja, meg is csináljuk Ön helyett: felépítjük, és kulcsrakészen adjuk át a teljes rendszert!

Alapesetben a Sprint arról szól, hogy segítünk Önnek megtervezni a rendszereit, de tudjuk azt, hogy a vállalkozások túlnyomó többsége kapacitás-problémákkal küzd - ezért ha már az Ön cége is eljutott abba a fejlettségi fázisba, hogy fontosabb az idő, mint a pénz, akkor a rendelkezésére tudjuk bocsátani a saját kivitelezői csapatunkat - így Önnek végül tényleg csak koordinálnia kell a projektet!

Ettől jobban nem lehet azt biztosítani, hogy Önnek 30 nap alatt üzembe helyezett, működő, és már eredményeket termelő gépezete legyen!

Érti, amit mondani akarok?

Ezzel a módszerrel eredménye - LESZ! Nem “lehet”, nem “talán”, hanem garantáltan!

A vállalkozók egyik legfőbb erénye, hogy képesek jövő időben gondolkodni, úgy látni a jövőt, mintha már megvalósult volna. Ha Ön is képes erre, akkor már most látja és érzi, milyen lesz a 30 nap elteltével, hogy végre gyorsan ér el profi eredményt!

És ez a rendszer beépül a cégébe, onnantól kezdve folyamatosan működik, és - figyeljen - lehet rá építeni!

Ha cégvezetőként úgy ítéli meg, hogy cégének szüksége lenne automatizált működési- vagy vevőszerző rendszerekre,

akkor a következő lépés, hogy jelentkezzen egy kötelezettségmentes, és teljesen ingyenes online auditra, melynek az a szerepe, hogy kideríthessük, szerintünk is ez-e a legmegfelelőbb lépés, amit meg kellene tennie a cége fejlesztése érdekében.

Ha az audit űrlap kitöltése után kölcsönösen úgy ítéljük meg, hogy való Önnek ez a 30 napos szuperproduktív műhelymunka, akkor egyeztetünk ütemezésről, dátumról, helyszínről, díjazásról.

Fontos kiemelni, hogy az audit űrlap kitöltése egyik fél részéről sem jár semmilyen kötelezettséggel!

Úgyhogy nincs más hátra, az alábbi űrlap kitöltésével indítsa el a folyamatot. A rendszerünk rögzíteni fogja a kérelmet, és jelen űrlap kitöltése után egy órán belül elküldjük Önnek az Online Cégaudit Űrlapot.